Het bouwen zat bij mij in de genen, als kind reeds heb ik vele huizen opgetrokken … zij het dan met mijn lego – blokjes.  Ik droomde ervan om later aannemer te worden.

Als twaalfjarige koos ik dan ook voor de richting ‘hout- en bouwkunde’.  Ik volgde deze theoretisch technische richting aan het Vrij Technisch Instituut  te Brugge en daarna behaalde ik aan de Katholieke Hogeschool  Sint-Lieven te Aalst  het diploma van Professionele Bachelor in de bouw.

In 2008 richtte ik mijn eigen bouwonderneming, Kim Vanmassenhove BVBA, op.
In april 2018 vierden wij ons 10-jarig bestaan. Onze referenties en tevreden klanten geven U alvast een goede eerste indruk.

Samen met een vaste medewerker, die sinds 2012 bij mij in dienst is, vorm ik doelbewust een kleine ploeg en kies ik op die manier voor topkwaliteit.
Daarenboven zijn wij terug te vinden op de ‘Lijst van erkende aannemers’, wat uiteraard geldt als kwaliteitslabel voor onze klanten en architecten. Dit kwaliteitslabel geeft de klant zekerheid betreffende: technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit.
Wij kijken alvast uit naar ons eerste contact en geven u graag en vrijblijvend onze visie en een gratis offerte.
En nu laat ik u graag aan het woord …